Festivalul de Film de la Venetia incepe cu Monica Bellucci

12 Iunie 2009
 
Autor: V.N.
 
Monica Bellucci
 

Filmului "Baaria", in care Monica Bellucci joaca unul dintre rolurile principale, va deschide Festivalul de Film de la Venetia care se va desfasura in perioada 2 -12 septembrie, anunta presa italiana .

Pentru prima data dupa aproximativ 20 ani, festivalul de la Venetia va incepe cu o proiectie a unui cineast italian. Drama Baaria (regia Giuseppe Tornatore) se desfasoara in Sicilia, chiar in satul natal al regizorului si este inscrisa in competitia pentru Leul de Aur.

Cu un buget de 30 de milioane de dolari, pelicula lui Giuseppe Tornatore devine cea mai scumpa productie italiana din ultimii ani. Filmul este cu atat mai pretios intrucat din distributie face parte celebra Monica Bellucci.

Giuseppe Tornatore a devenit faimos in 1990 cand a castigat premiul Oscar cu Nuovo Cinema Paradiso.

Monica Bellucci este una dintre cele mai apreciate actrite de origine italiana. Pe langa proiectul Baaria, vedeta mai lucreaza la The Sorcerer’s Apprentice care va aparea, probabil, in 2010.

Urmareste trailerul filmului Malena, regizat de Giuseppe Tornatore, cu Monica Bellucci in rolul principal:

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul


Name (necesar)

Email (necesar)

Website

Speak your mind

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X