Jean Constantin

iunie 12, 2009 | Leave a Comment

 

Jean Constantin – investigatii suplimentare la Fundeni

12 Iunie 2009
 
Autor: V.N.
 
jean constantinJean Constantin se simte bine, dar, momentan, se afla internat la Spitalul Fundeni din capitala pentru investigatii medicale suplimentare.

Actorul Jean Constantin a suferit un infarct la sfarsitul saptamanii trecute, iar, recent, a cerut sa fie transferat de la Spitalul Judetean Constanta la Spitalul Fundeni din Bucuresti la sectia de terapie intensiva .

"Artistul se simte bine, dar a cerut sa fie transferat la Spitalul Fundeni pentru investigatii medicale suplimentare. Medicii au stabilit ca poate face drumul pana la Bucuresti fara ca sanatatea sa-i fie pusa in pericol, astfel ca joi dimineata, la ora 06.00, a plecat cu o ambulanta de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, iar acum se afla deja la Fundeni", a declarat dr. Stoian pentru Mediafax.

Jean Constantin a jucat in mai mult de 50 de filme, dintre care cele mai cunoscute sunt Toate panzele sus (regia Mircea Muresan) in care a interpretat rolul carismaticului Ismail sau seria de filme de comedie B(rigada) D(iverse) unde a jucat alaturi de alti mari actori romani .

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema.

window.google_render_ad();
window.google_render_ad();Name (necesar)

Email (necesar)

Website

Speak your mind

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X